Ledig eksemplar er ikke til utlån. Ventetid må påberegnes ved bestilling.
Det ledige eksemplaret kan leses på biblioteket, men ikke bestilles eller lånes med hjem.
Forlaget skriver om denne boka:
Ta vare på de norske mattradisjonene, samtidig som du lar deg friste av Middelhavets og Asias kjøkken
Er det mulig å kombinere mormors norske mattradisjoner med den globale smaken vi har utviklet i de siste 20-30 årene?
Ifølge forfatterne av 'mormor.com' var mormors mat etter mormors oppskrifter gårsdagens løsning. I begynnelsen på et nytt århundre er vi i ferd med å etablere et nytt norsk kjøkken som er lokalt og globalt, det er sunt og smakfullt, estetisk og lettlaget. I mangel av andre presenterer en matjournalist og en kokk og høyskolelektor seg som Norges kokekoner. Borghild Fiskå og Ruth-Hege Holst ønsker å ta vare på de norske mattradisjonene, samtidig som de lar seg friste av Middelhavets og Asias kjøkken.
av Borghild Fiskå (Borghild Fiskå, Ruth-Hege Holst ; foto: Tom Haga)
Bok utgitt 2004
Ledig Ledig eksemplar er ikke til utlån. Ventetid må påberegnes ved bestilling.
(Avd.: Sølvberget, Stavangersamlingen q 641.5 FIS) Ikke til utlån
Husk denne