Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 255 s.
Bokmål
Sjanger:
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5944 FRA
Boka inneholder mer enn 100 oppskrifter fra verdens mest bejublede matland. Her finner du både supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatspesialiteter, vegetarretter, desserter og bakverk.Boken gir et innblikk i hvordan geografi, klima, kultur og tradisjoner har bidratt til å skape en rik og variert matkultur, der de mange regionale retningene gir et nesten overveldende mangfold.Boka tar oss med til et land der bønder, håndverkere, kjøkkensjefer og hjemmekokker med lidenskap for gode råvarer, alle bidrar til å vedlikeholde og nytolke nasjonens store kulinariske arv.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Frankrike
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom