Forlaget skriver om denne boka:
Verdens beste PIZZA – en reise i tykt og tynt er en annerledes bok om pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite.
Craig Whitson, Tore Gjesteland, Mats Widén og Kenneth Hansen har reist til Italia og deres venner i pizzaens vugge, og til USA for å besøke noen av de mest lidenskapelige pizzapersonligheter i verden. Boka handler om opplevelser og spennende møter. Den er full av tips og råd fra alle kanter av pizzaverdenen; de som produserer tomater, mel og oster, pizzabakere, journalister, bloggere, ledere i store pizzakjeder, historikere og andre som jobber bak kulissene, for å gi oss det som muligens er verdens mest populære matrett. Her er over 60 eksepsjonelt gode pizzaoppskrifter. Noen av oppskriftene er guttas egne, andre har de fått fra noen av verdens beste pizzaioloer.