Finn verdens beste råvarer rett utenfor døren din! Du kan spise mange flere planter enn du tror.
Gjør som Norges beste restauranter, og plukk ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boken gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes.
Sunt, vakkert, helt uten reisevei, økologisk og gratis!
Ramsløk - Forglemmegei - Geitrams - Tranebær - Bergmynte - Marianøkleblom - Karve - Alm - Blåklokke - Strandreddik - Gullstjerne - Løvetann - Vill-løk - Spansk kjørvel - Krekling - Gran - Russekål - Prestekrage - Bekkekarse - Engkarse - Fjellsyre - Teiebær - Berberis - Skogstjerneblom - Pastinakk - Harerug - og 74 andre!