Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2015 . - Bok . - 243 s.
Bokmål
Opplysninger:
Hvordan kommer middagen på bordet? Det er et av økonomiens grunnleggende spørsmål. Spørsmålet er mer komplisert enn det høres ut til. Adam Smith mente at det er vår egeninteresse som setter middagen på bordet. Da glemte han nok moren som satte den frem til han hver kveld. Med tanken på egeninteresse, kom begrepet den økonomiske mannen: Homo Economicus. Han var rasjonell, objektiv og kalkulerende og uberørt. Alt som karakteriserer Homo Economicus er egenskaper som vi har lært oss å assosierer med mannen. Er det tilfeldig? I følge omtaler er boken velskrevet og spekket med fakta og tankevekkende eksempler, og forklarer lettfattelig om økonomisk teori utfra et kjønnsperspektiv.
Hylleplass:
330 MAR
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 1. etasje Forstå verdenPå hylla 330 MAR

Mother of invention : how good ideas get ignored in an economy built for men


av Katrine Marçal (translated by Alex Fleming)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 330.082 MAR)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hvem laget middagen til Adam Sm
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom