I denne boken lærer man hvordan man enkelt kan dyrke skudd og spirer selv. Det eneste man trenger for å komme i gang er frø, vann og et norgesglass. Det gis tips om hvilke frø som smaker best og som er enklest å dyrke, og hvordan man bruker spirene til å lage velsmakende retter. Her finner man for eksempel linsesuppe med karri, spirebrød og makiruller med quinoa, eller kaffe- og kokosboller med ristet bokhvete. Omtalen er utarbeidet av BS.
Lær å dyrke spirer og spiselige planteskudd på 1-2-3! Det eneste du trenger for å komme i gang er frø, vann og et norgesglass. På bare noen få dager forvandler du tørre frø til frodige og grønne spirer stappfulle av næring.
Lina Wallentinson viser hvordan langt flere frø enn barnehageklassikeren karse kan spires og drives fram til spiselige skudd året rundt. Hun deler nyttige tips om hvilke frø som gir best smak og er enklest å dyrke, og lærer deg hvordan du lager nydelig mat av egen spireavling. Prøv for eksempel linsesuppe med karri, spirebrød, makiruller med quinoa og wasabimajones, eller kaffe- og kokosboller med ristet bokhvete.
LINA WALLENTINSON er journalist med lang erfaring som matskribent. Hun jobber i dag som redaktør for magasinet Buffé.