Lei av å jobbe for andre, bestemmer en mann seg for å starte sin egen restaurant. Han har begrensede midler, men klarer å gjennomføre planen og åpner et spisested i utkanten av byens sentrum. Etter en treg start går det stadig bedre med virksomheten. Så dukker sterke konkurrenter opp, og den lovende suksessen snur til å bli et mareritt for restauranteieren. Men akkurat i det omstendighetene blir uholdbare skjer det noe uventet, noe magisk. Historien eksploderer dermed i flere forbløffende retninger. Omtalen er utarbeidet av BS.
Lei av å jobbe for andre, bestemmer en mann seg for å starte sin egen restaurant. Han har begrensede midler, men klarer å gjennomføre planen og åpner et spisested i utkanten av byens sentrum. Etter en treg start går det stadig bedre med virksomheten. Så dukker sterke konkurrenter opp, og den lovende suksessen snur til å bli et mareritt for restauranteieren. Men akkurat i det omstendighetene blir uholdbare skjer det noe uventet, noe magisk. Historien eksploderer dermed i flere forbløffende retninger. Omtalen er utarbeidet av BS.