Denne boka forteller alt du trenger å vite for å finne, høste og tilberede en rekke bær og vekster som vokser over hele landet. Forfatteren beskriver hele prosessen fra sanking til foredling og lagring. Boken inneholder 100 oppskrifter på saft, sylte og andre godsaker som ostekake med geitrams, tyttebærgløgg og multesirup. Rikt illustrert med bilder som kan brukes til artsidentifikasjon. Boka kan brukes av både nybegynnere og mer erfarne sankere. Kirsten Winge er biolog og har tidligere gitt ut en rekke bøker om bruk av råvarer fra naturens spiskammers. Omtalen er utarbeidet av BS.
Denne boka forteller alt du trenger å vite for å finne, høste og tilberede en rekke bær og vekster som vokser over hele landet. Forfatteren beskriver hele prosessen fra sanking til foredling og lagring. Boken inneholder 100 oppskrifter på saft, sylte og andre godsaker som ostekake med geitrams, tyttebærgløgg og multesirup. Rikt illustrert med bilder som kan brukes til artsidentifikasjon. Boka kan brukes av både nybegynnere og mer erfarne sankere. Kirsten Winge er biolog og har tidligere gitt ut en rekke bøker om bruk av råvarer fra naturens spiskammers.