Anders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar - og dessutan spesialkapittel som 'Frå hage til mage' og 'Rettar som lagar seg sjølv'. Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS.
Anders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar – og dessutan spesialkapittel som «Frå hage til mage» og «Rettar som lagar seg sjølv». Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS.