Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 133 s.
Bokmål
Opplysninger:
Denne boken er en guide til vinens verden. Her kan man blant annet lese om etiketter og flasker, farge, lukt og smak, ulike druetyper og vinområder, tips til vinsmaking, oppbevaring av de edle dråpene og råd om hvordan man velger riktig vin på Vinmonopolet og restauranter. Forfatteren har også laget en oversikt over vinsjargong og tips til videre lesning. Jancis Robinson er ansvarlig for vinkjelleren på Buckingham Palace og vinkritiker. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.22 ROB
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje Utlånt til 6/12/2024 641.22 ROB

Jancis Robinson's wine guide : all about wine, grapes, regions and other wine themes


DVD utgitt 2005
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.22 JAN)
Bestill Husk denne

Smak på vin : et vinsmakekurs


av Jancis Robinson (oversatt av Trudi J. Haagensen ; spesialfotografier ved Jan Baldwin)
Bok utgitt 2003
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.22 ROB)
Bestill Husk denne

Vinekspert på 24 timer


av Jancis Robinson (oversatt av Marius M. Middelthon)
Bok utgitt 2018
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje 641.22 ROB)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Vinekspert på 24 timer
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom