Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2021 . - Bok . - 183 sider
Bokmål
Opplysninger:
I denne kokeboken setter herrene Truls Torp Karlsen og Simen Vatne norsk matkultur med tilhørende råvarer i førersete. Hovedtanken er å lage måltider med ingredienser man vanligvis tar med seg fra butikken. Lær å lage forskjellige smakskombinasjoner med den klassiske vaffelen som omdreiningspunkt. Karlsen og Vatne viser hvordan brødet, er sentral komponent i norsk kosthold, fint kan benyttes i forskjellige retter. Boken inneholder dessuten både vegetar-, fugl-, fisk- og kjøttoppskrifter som kombinerer det norske med smaker fra det store utland. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5 KAR
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Skikkelig norsk : kjappe, enkle
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom