Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"4.7

Les anmeldelser
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
[Stavanger] : Frisk , [2022] . - Bok . - 192 sider
Bokmål
Hylleplass:
613.2 KOL
Bestill       Husk denne

(beta)Skriv anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Finnøy bibliotek FagbøkerUtlånt til 28/10/2024 613.2 KOL
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerAvbestilt henting 613.2 KOL
3Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 12/10/2024 613.2 KOL
4Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 14/10/2024 613.2 KOL
5Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 14/10/2024 613.2 KOL
6Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 2/11/2024 613.2 KOL
7Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 613.2 KOL
8Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 10/10/2024 613.2 KOL
9Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 10/10/2024 613.2 KOL
10Madla bibliotek, Voksenavdelingen FagbøkerUtlånt til 22/9/2024 613.2 KOL
11Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 27/10/2024 613.2 KOL
12Rennesøy bibliotek FagbøkerUtlånt til 24/10/2024 613.2 KOL
Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.

Hva og når skal vi spise?


av Marit Kolby
Bok utgitt 2022
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 613.2 KOL)
Bestill Husk denne

Kokeboka : hva skal vi spise?


av Marit Kolby (Marit Kolby, Hanna Fisher)
Bok utgitt 2023
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 KOL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

-En bok alle burde lese!
30.04.2024, 12:13  Sissel, 29
Rapportér
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Hva og når skal vi spise?
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom