Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Gode råvarer og tilberedning av mat fra bunnen er ifølge matentusiast og kokebokforfatter Gry Hammer veien til en bedre helse og et bærekraftig kosthold. Denne boken byr på mer enn 100 oppskrifter på frokost-, lunsj- og middagsmåltider med kjøtt, fisk og vegetaralternativer. Hammer viser hvordan en skånsom tilberedningsprosess er med på å bevare smaken og de helsefremmende kvalitetene i råvarenes. Her vil man også finne forsalg til råvarer, meny etter sesong og innføring i tradisjonelle konserveringsmetoder som sylting, fermentering og speking. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5 HAM

Fra jord til bord : 100 sunne og bærekraftige oppskrifter


av Gry Hammer (foto: Mona Nordøy)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 HAM)
Bestill Husk denne

Gladere mage, gladere deg : maten og livsstilen som fornyer og reparerer tarmen


av Gry Hammer (foto: Nadin Martinuzzi)
Bok utgitt 2023
Ledig (Avd.: Madla bibliotek, Voksenavdelingen - Plassering: Fagbøker 613.2 HAM)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fra jord til bord : 100 sunne o
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom