Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Oslo : Kagge , 2022 . - Bok . - 192 sider
Bokmål
Opplysninger:
Mads Hansen tester ut elleville smakskombinasjoner på jakt etter digg mat. Har du for eksempel prøvd fiskeboller i rømmegrøt? Eller spagetti med brunost? Med denne boka får du det garantert morsommere på kjøkkenet! Da Mads Hansen spurte Instagram-følgerne sine om nye smakskombinasjoner, rant innboksen hans over av elleville forslag. I Nam? har han testet ut og vurdert de snodige oppskriftene sammen med venner som Ida Fladen, Erik Follestad og Morten Ramm. Hvordan smaker for eksempel kaffe med salt og hvit sjokolade med kaviar? Og hvilken kombinasjon scorer høyest på innovasjon, synergi og smak? Det får du vite i denne unike og morsomme boka, som gir deg nye ideer til superenkle smakskombinasjoner og gjør det morsommere å teste ut nye ting på kjøkkenet.
Hylleplass:
641 HAN
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641 HAN
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Nam? : en slags kokebok med sma
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom