Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bokmål
Opplysninger:
Boka presenterer 40 grupper av nordiske matsopper som er enkle å kjenne igjen. Boka er rikt illustrert med fotografier, også av de uspiselige soppene som til forveksling kan ligne de spiselige, slik at man kan skille sortene fra hverandre. Her finnes også en mengde tips til plukking, håndtering og tilberedning av sopp. Jens H. Petersen er soppekspert og har blant annet undervist ved Aarhus universitet om sopp. Han er utdannet biolog. 4. utgave.
Hylleplass:
579.6163 PET
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 579.6163 PET
Boka presenterer 40 grupper av nordiske matsopper som er enkle å kjenne igjen. Boka er rikt illustrert med fotografier, også av de uspiselige soppene som til forveksling kan ligne de spiselige, slik at man kan skille sortene fra hverandre. Her finnes også en mengde tips til plukking, håndtering og tilberedning av sopp. Jens H. Petersen er soppekspert og har blant annet undervist ved Aarhus universitet om sopp. Han er utdannet biolog. 4. utgave.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Sopper - du kan spise
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom