Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5948 GAU
208 s.
1. utg.: 2005 med tittel: Husmannskost . - Har innholdsfortegnelse, register . - 179 kr
978-82-7547-340-8 : 179 kr
0566779
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.5948 GAU
3Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.5948 GAU
Norsk husmannskost
verdens beste kokebok!

TOM VICTOR GAUSDAL er en av Norges mest feirede kokkker. Han er fersk sølvvinner fra Global Chef i Dubai 2008, og tok også sølv i Bocuse d'Or i Frankrike, verdensmesterskapet i kokekunst (2005). I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia).
Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av boken rikholdige innhold.

I forordet til boken skriver Gausdal om «kokkemat», den maten kokkene spiser selv, etter at alle de stivpynta tallerkenene er sendt ut av kjøkkenet. Og det de koser seg aller mest med er nettopp tradisjonsmat som de aller fleste her i landet kan lage. Retter som er sunne og billige, som smaker en hel masse, og metter like mye. Retter som har vært en del av den norske hverdagen lenge. Husmannskost rett og slett.

Denne nye utgaven fremstår i et hendigere og mer robust format, ut fra den enkle tanke at boken skal kunne brukes lenge og grundig. I tråd med husmannskostens ånd og mening.
God appetitt!

Side
salater og grønne saker14-39
supper43-60
fiskeretter65-94
kjøtt og flesk98-147
desserter, grøt og bakst151-200
basisoppskrifer202
REGISTER206

Familiekokeboka


av Tom Victor Gausdal (Tom Victor Gausdal & Ole Martin Elfsen ; foto: Sigurd Fandango)
Bok utgitt 2009
Hylle: 641.5 GAU
Husk denne

Fiskekokeboka


av Tom Victor Gausdal (Tom Victor Gausdal & Stian Floer ; matfoto: Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.692 GAU)
Bestill Husk denne

Grønnsakskokeboka


av Tom Victor Gausdal ([Tom Victor Gausdal & Stian Floer ; foto: Lars Petter Pettersen])
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.65 GAU)
Bestill Husk denne

Kokkelære : den store kokeboka


av Tom Victor Gausdal (foto: Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2015
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 GAU)
Bestill Husk denne

Mat og drikke


av Tom Victor Gausdal (Tom Victor Gausdal & Ole Martin Alfsen ; fotografier av Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 GAU)
Bestill Husk denne

Mer


av Tom Victor Gausdal (Tom Victor Gausdal & Ole Martin Alfsen ; fotografier av Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 GAU)
Bestill Husk denne

Norsk husmannskost


av Tom Victor Gausdal (foto: Guri Dahl)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 GAU)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Norsk husmannskost
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom