Forlaget skriver om denne boka:
NRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg jakter på de store kulinariske opplevelsene.
De oppsøker gode restauranter og vingårder der de får med seg oppskrifter og vintips. De skildrer spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem.
Vel hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. Også vintipsene er tilpasset. "Med Spania - en matsafari" kan vi lage mat full av utrolig gode smaker.
80 oppskrifter fra spanske kokker
Eget vinkapittel
Råvarer og menyer i verdensklasse
Rikt illustrert
«En kokebok fra Spania som ikke dreier seg om teppebombing av tapas eller elBullis molekylære gastronomi? Gracias! Og en reiseberetning på kjøpet. (...) det er det 'ekte' Spania de beveger seg i. Slentrende, som glade og interesserte amatører, uten ambisjoner om å lage en komplett vegg-til-vegg-bok. Dette er for det meste spansk mat slik den lages på restauranter som blåser i stjerner.»
Yngve Ekern, Aftenposten
SE INNHOLD