Forlaget skriver om denne boka:
90 OPPSKRIFTER PÅ FORRETTER, HOVEDRETTER, GRILLMAT, BUFFETRETTER, DESSERTER OG KAKER.
Nå er tiden kommet for å invitere til selskap med den beste lavkarbomaten på menyen.
Dr. Sofie Hexeberg er tilbake med nok en kokebok. Denne gangen sammen med kokk Hanne Riise. I denne boken får du alt du trenger for å gjøre selskapet til en smaks- og lavkarbosuksess. Inneholder oppskrifter på forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Buffetforslag og menyforslag.
I tillegg kommer en innledende del med Alt du trenger å vite om lavkarbo og alkohol, Tips til vin, Planlegging, Fakta om lavkarbokosthold og Enkel matlagingsteknikk. Alle oppskriftene er i tillegg til at de er lavkarbo også glutenfrie, sukkerfrie og uten gjær.
Eksempel på oppskrifter i boken:
Salat med chevre og stekt spekeskinke
Hvitløk- chili- og ingefærscampi
Fransk oksegryte med blomkålpure
Innbakt svinefilet med tomatsalat
Hjemmelaget sweet chilisaus
Kylling og chorizospyd
Sellerisalat
Sjokoladedrøm med frossen blåbærkrem
Fransk sjokoladekake
Ostekake med gelelokk og friske jordbær.