Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2015 . - Bok . - 279 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Denne boka inneholder tips, triks og mange oppskrifter for alle som vil bli bedre til å lage grillmat. Her kan man lære hvordan man tilbereder hele måltider på grillen, og hvordan enkle forberedelser på kjøkkenet gjør jobben mye enklere. Forfatteren deler sine beste oppskrifter på retter med kjøtt, fisk og grønnsaker, pizza, hamburgere og diverse tilbehør. Til og med desserten kan grilles, ifølge Jan Ivar Nykvist. Han er utdannet kokk og tre ganger norgesmester i grilling.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.76 NYK
2Sølvberget, 3. etasje På hylla q 641.76 NYK

Tarmens medisin : 6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode


av Berit Nordstrand (oppskrifter: Jan Ivar Nykvist ; foto: Studio Dreyer Hensley)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek q 613.2 NOR)
Bestill Husk denne

Glød : grillmaten som imponerer


av Jan Ivar Nykvist ( foto: Stian Broch ; oppskriftene i boken har øl- og vintips fra to eksperter: Amund Polden Amundsen )
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.76 NYK)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Glød : grillmaten som imponerer
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom