Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2014 . - Bok . - 301 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Med god mat og drikke, blir det god stemning, og med denne boken hjelper Eivind Hellstrøm og Kristin Jacobsen oss med alt som skal ordnes til jul. Boken inneholder alle de tradisjonelle rettene vi forbinder med jul, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, samt tilbehør som rødkål, svisker og saus. I julen skal vi jo også kose oss med småkaker, julekonfekt og desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er heller ikke utelatt, og retter som gås, and og kalkun er også med. Alle de tradisjonelle rettene har fått en moderne touch.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, Magasin U1 JulPå hylla q 641.568 HEL
2Sølvberget, Magasin U1 JulPå hylla q 641.568 HEL
3Finnøy bibliotek På hylla 641.568
I "Duft av jul" sørger Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen for at alt som har med mat og drikke blir perfekt til jul og nyttår. Alle de tradisjonelle rettene er med, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, og alt nødvendig tilbehør, som rødkål, svisker og saus. I julen forventer vi ikke bare småkaker og julekonfekt, men også desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er også inkludert, med gås, and og kalkun, og andre festlige retter. De tradisjonelle rettene har selvsagt fått en moderne touch.

Med denne kjøkkenhåndboken får du den komplette juletiden - i hvert fall når det gjelder det som settes på bordet! Og av god mat kommer den gode stemningen. Og da er i grunnen julen og nyttår i boks.

Bare mat : fra mitt kjøkken


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Kristin Jacobsen & Stian Broch)
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Bonjour Paris : steder vi liker å gå til


av Eyvind Hellstrøm ([tekst:] Eyvind Hellstrøm ; [foto:] Anita Rennan)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Sølvberget, 4. etasje - Plassering: Fagbøker 647.9544 HEL)
Bestill Husk denne

Duft av jul : en kjøkkenhåndbok for juletiden


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen ; foto av Stian Broch)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U1 - Plassering: Jul q 641.568 HEL)
Bestill Husk denne

Enkle & perfekte menyer


av Eyvind Hellstrøm
Bok utgitt 2009
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek Fa 641.5)
Bestill Husk denne

Hellstrøm Jr. : 60 oppskrifter & gode tips


av Eyvind Hellstrøm (foto: Stian Broch)
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Sølvberget, 2. etasje Barn og ungdom - Plassering: Barn, fagbøker q 641.5083 HEL)
Bestill Husk denne

Hellstrøms hemmeligheter : mat med kjærlighet


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan ; matbilder: Anita Rennan)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 HEL)
Bestill Husk denne

Iskremfabrikken : brødrene Hellstrøms beste desserter


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Jan Hellstrøm)
Bok utgitt 2011
Ingen ledig
( 1 eks på hylla, men 1 reserveringer ) (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.86 HEL)
Bestill Husk denne

Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3


av Eyvind Hellstrøm (Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje q 641.59 HEL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Duft av jul : en kjøkkenhåndbok
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom