Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 281 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Aicha Bouhlou kom til Norge som ung, med en rik marokkansk matarv i bagasjen. Denne kokeboka er en hyllest til morens og bestemorens kjøkken, de gode råvarene og krydderne hun kjenner fra hjemlandet. Samtidig er oppskriftene tilpasset det norske kjøkken, med ingredienser som alle kan få tak i og retter som skal være enkle å lage. Bouhlou deler oppskrifter på nærmere 80 eksotiske hverdagsretter, mange av dem vegetariske. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerInnlevert i dag q 641.5964 BOU
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert i livet hennes har maten blitt viktigere og viktigere for henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her og maten hennes er enkel nok til at alle får det til.

Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet en av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen.

Aichas kjøkken : norsk mat inspirert av mine marokkanske mødre


av Aicha Bouhlou
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5964 BOU)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Aichas kjøkken : norsk mat insp
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom