Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"4.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2019 . - Bok . - 213 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Med havet og fjæra som spiskammer. Havet og norskekysten byr på uendelig mange delikatesser. De er helt gratis. Du må bare oppdage dem, så kan du sanke og fange mat til de mest utsøkte måltider, med et minimum av utstyr. Denne boka gir en oversikt over spiselige planter og dyr som du finner i og ved havet. Planter i strandsonen, skjell, krabber, snegler, tang og tare i fjæra, og fisk i havet. Strandplanter er fine å bruke som krydder og smakstilsetning i salater, og som tilbehør til og ingrediens i fiske- og skalldyrretter. Tang og tare er ikke bare næringsrikt, det er også smakfullt og godt. Fisk, skalldyr og skjell kan med fordel utgjøre en større andel av kosten vår, og forfatteren viser fram det store mangfoldet vi finner nær oss og de utallige måtene vi kan tilberede det på. Boka inneholder over 70 lekre oppskrifter basert på strandplanter og sjømat, med inspirasjon både fra Østen, Middelhavslandene og Norden.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Madla bibliotek, Voksenavdelingen På hylla q 641.692 WOL
2Sølvberget, 3. etasje På hylla q 641.692 WOL
Med havet og fjæra som spiskammer. Havet og norskekysten byr på uendelig mange delikatesser. De er helt gratis. Du må bare oppdage dem, så kan du sanke og fange mat til de mest utsøkte måltider, med et minimum av utstyr. Denne boka gir en oversikt over spiselige planter og dyr som du finner i og ved havet. Planter i strandsonen, skjell, krabber, snegler, tang og tare i fjæra, og fisk i havet. Strandplanter er fine å bruke som krydder og smakstilsetning i salater, og som tilbehør til og ingrediens i fiske- og skalldyrretter. Tang og tare er ikke bare næringsrikt, det er også smakfullt og godt. Fisk, skalldyr og skjell kan med fordel utgjøre en større andel av kosten vår, og forfatteren viser fram det store mangfoldet vi finner nær oss og de utallige måtene vi kan tilberede det på. Boka inneholder over 70 lekre oppskrifter basert på strandplanter og sjømat, med inspirasjon både fra Østen, Middelhavslandene og Norden.

Gratis mat : 50 ville og velsmakende vekster


av Ellen-Beate Wollen
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.6 WOL)
Bestill Husk denne

Gratis mat fra havet : ville og velsmakende delikatesser fra sjø og fjære


av Ellen-Beate Wollen
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Madla bibliotek, Voksenavdelingen q 641.692 WOL)
Bestill Husk denne

Hannahs hage : økologisk kjøkkenhage for store og små


av Ellen-Beate Wollen
Bok utgitt 2009
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 635.048 WOL)
Bestill Husk denne

Den store helsekostguiden


av Ellen-Beate Wollen
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 613.2 WOL)
Bestill Husk denne

Sunt og godt norsk


av Ellen-Beate Wollen (Ellen-Beate Wollen, Jeanette Roede ; foto: Mette Randem ; oppskrifter og matfoto: Ellen-Beate Wollen)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 WOL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Gratis mat fra havet : ville og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom