Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"4.5
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 210 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 28/11/2024 q 641.4 HAM
2Madla bibliotek, Voksenavdelingen FagbøkerUtlånt til 25/11/2024 q 641.4 HAM
3Sølvberget, 3. etasje Utlånt til 26/11/2024 q 641.4 HAM
4Sølvberget, 3. etasje FagbøkerTil henteavdeling q 641.4 HAM

Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!


av Gry Hammer (fotografi: Nadin Martinuzzi)
Bok utgitt 2016
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.4 HAM)
Bestill Husk denne

Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden


av Gry Hammer (foto: Mona Nordhøy)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Bærekraft 641.5 HAM)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fermentering : mat og drikke fo
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom