Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 206 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Forfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.5 HAM
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje BærekraftPå hylla 641.5 HAM
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.5 HAM
3Sølvberget, 3. etasje Utlånt til 26/3/2024 641.5 HAM
Forfatter og blogger Gry Hammer kaller seg selv en moderne jeger. Hun jakter på gode råvarer og god helse. I jakten bruker hun verken rifle eller snare, men smarttelefon, sosiale medier og internett. Her viser hun oss hvordan man kan finne det man jakter etter, enten det er en bonde i nærmiljøet, kjøtt fra beitefora dyr, upasteurisert melk eller kefirkorn. Boken inneholder 80 oppskrifter på tradisjonskost, og har et brukervennlig «slik gjør du det»-fokus. I første del tar hun for seg tarmhelse, kjøtt og vegetarmat i et bærekraftig lys, tradisjonsmat og forbrukermakt. I andre del viser hun hvordan man kan bruke google, finn.no, nettvenner m.m. i jakten på sesongens varer i nærmiljøet, og videre hvordan man selv kan dyrke i hage eller pallekasser. Boken inneholder også 4 sesongbaserte menyer.

Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!


av Gry Hammer (fotografi: Nadin Martinuzzi)
Bok utgitt 2016
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.4 HAM)
Bestill Husk denne

Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden


av Gry Hammer (foto: Mona Nordhøy)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Bærekraft 641.5 HAM)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Den moderne jeger : over 100 op
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom