Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 151 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Kraft var en gang en velkjent styrkedrikk, men har blitt glemt i vår travle hverdag. I denne boken lærer man å koke kraft på bein og rester fra kjøtt, fjærkre og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelantinrik kraft er styrkende og har mange helsefordeler. Den er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og leddene, bedrer søvnkvaliteten og bygger opp bindevevet fra innsiden. I tillegg til buljong, toddy og suppe gir boken oppskrifter på noen smoothies og desserter. Gry Hammer er forfatter, yogalærer, blogger og matentusiast. I 2017 fikk hun Matprisen Årets blogger for sin blogg frajordtilbord.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.813 HAM
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje På hylla 641.813 HAM
2Sølvberget, 3. etasje På hylla 641.813 HAM
3Madla bibliotek, Voksenavdelingen FagbøkerTil reparasjon 641.813 HAM
Drømmer du om god helse, velfungerende fordøyelse, spenstig hud og glansfullt hår? Med kraft i kostholdet kan drømmen bli virkelighet. I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter. Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden. Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat! Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket og er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for sin blogg frajordtilbord.no
Inngår i følgende kampanjer:
Nye helsebøker
Generell litteratur
PinterestTwitter

Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!


av Gry Hammer (fotografi: Nadin Martinuzzi)
Bok utgitt 2016
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.4 HAM)
Bestill Husk denne

Den moderne jeger : over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat : #denbesteguiden


av Gry Hammer (foto: Mona Nordhøy)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Bærekraft 641.5 HAM)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kraft og andre styrkedrikker :
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom