Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5948 VIE
247 s.
978-82-02-28741-2 : 379 kr . - 978-82-525-6981-0
0566781
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.5948 VIE
Forlaget skriver om denne boka:
En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!
Her presenteres de gode, norske klassikerne på en enkel og moderne måte. Andreas Viestad inviterer deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og utvikle våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år.
Boken inneholder mer enn hundre oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest. Her finner du kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade? Alle rettene er nydelig illustrert med foto som gir vann i munnen.
Andreas Viestad er matskribent i Dagbladet Magasinet og Washington Post. Han er programleder i New Scandinavian Cooking og Perfect Day som vises i mer enn 50 land. Matbildene er tatt av Mette Randem. Hun har bidratt med foto i atskillige bøker om mat, design og arkitektur, både i Norge og internasjonalt. Andreas og Mettes forrige kokebok, Smak av krydder, fikk førstepris i Gourmand World Cookbook Awards.

90 retter du må kunne : salater, supper, pizza & pasta, fisk & skalldyr, fugl, grønnsaker, kjøtt, desserter


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Dødeboka : livet med døden


av Andreas Viestad (Andreas og VIbeke Maria Viestad)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 393 VIE)
Bestill Husk denne

Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om


av Andreas Viestad (fotografier ved Mette Randem)
Bok utgitt 2005
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Julemat


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U1 - Plassering: Jul q 641.568 VIE)
Bestill Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek - Plassering: Fagbøker 641.5945 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 VIE)
Bestill Husk denne

Reisen til Cadillac


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Sølvberget, 4. etasje - Plassering: Fagbøker 940 VIE)
Bestill Husk denne

Teknikker


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2012
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.7 VIE)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Norsk mat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom