Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2014 . - Bok . - 159 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
I julen skal vi spise godt og mye. Boken henvender seg til alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger. Her finner man alt fra ribbe og pinnekjøtt til gløgg, lussekatter, hjemmelaget sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Mat blir oftest best når man lager den selv fra bunnen av, enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. Viestad gir også tips om planlegging, slik at man kan kose seg med juleforberedelsene uten stress.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, Magasin U1 JulPå hylla q 641.568 VIE
2Rennesøy bibliotek FaglittPå hylla q 641.56 VIE
Klar for en velsmakende jul, juleforberedelser og nyttårsfest? Velkommen til en bok full av ribbe, pinnekjøtt, gløgg, lussekatter, hjemmelagd sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, appelsiner, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Det er mye. Men det er godt. Og det er aller best når man har lagd det selv - enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri.

En julebok for alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler. Andreas Viestad gir deg alle sine gode tips til planleggingen, slik at du kan kose deg med juleforberedelsene - uten stress. Dette er den perfekte boken også for deg som skal invitere til julefeiring for første gang.

90 retter du må kunne : salater, supper, pizza & pasta, fisk & skalldyr, fugl, grønnsaker, kjøtt, desserter


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Dødeboka : livet med døden


av Andreas Viestad (Andreas og VIbeke Maria Viestad)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 393 VIE)
Bestill Husk denne

Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om


av Andreas Viestad (fotografier ved Mette Randem)
Bok utgitt 2005
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Julemat


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U1 - Plassering: Jul q 641.568 VIE)
Bestill Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek - Plassering: Fagbøker 641.5945 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 VIE)
Bestill Husk denne

Reisen til Cadillac


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Sølvberget, 4. etasje - Plassering: Fagbøker 940 VIE)
Bestill Husk denne

Teknikker


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2012
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.7 VIE)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Julemat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom