Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 280 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
90 retter som gjør at du alltid er inspirert. Andreas Viestad jobber med mat hver dag. Han skriver om mat, reiser land og strand rundt og smaker og lærer om all verdens retter. Gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det noen retter han stadig vender tilbake til, retter han ikke klarer seg uten. Oppskriftene på disse rettene er samlet i 90 retter du må kunne. Noen retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter. Rettene er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Kan du disse, mestrer du det meste. Dette er retter du vil elske å lage. Dette er Andreas Viestads beste retter. Han håper det smaker. En nyttig og vakker bok som koker av matglede og blir stående på kjøkkenet! Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo.
Hylleplass:
641.5 VIE
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.5 VIE

90 retter du må kunne : salater, supper, pizza & pasta, fisk & skalldyr, fugl, grønnsaker, kjøtt, desserter


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Dødeboka : livet med døden


av Andreas Viestad (Andreas og VIbeke Maria Viestad)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 393 VIE)
Bestill Husk denne

Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om


av Andreas Viestad (fotografier ved Mette Randem)
Bok utgitt 2005
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 VIE)
Bestill Husk denne

Julemat


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U1 - Plassering: Jul q 641.568 VIE)
Bestill Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek - Plassering: Fagbøker 641.5945 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2012
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 VIE)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5948 VIE)
Bestill Husk denne

Reisen til Cadillac


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Sølvberget, 4. etasje - Plassering: Fagbøker 940 VIE)
Bestill Husk denne

Teknikker


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2012
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.7 VIE)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om 90 retter du må kunne : salater
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom