I julen skal vi spise godt og mye. Boken henvender seg til alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger. Her finner man alt fra ribbe og pinnekjøtt til gløgg, lussekatter, hjemmelaget sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Mat blir oftest best når man lager den selv fra bunnen av, enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. Viestad gir også tips om planlegging, slik at man kan kose seg med juleforberedelsene uten stress.
Klar for en velsmakende jul, juleforberedelser og nyttårsfest? Velkommen til en bok full av ribbe, pinnekjøtt, gløgg, lussekatter, hjemmelagd sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, appelsiner, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Det er mye. Men det er godt. Og det er aller best når man har lagd det selv - enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri.
En julebok for alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler. Andreas Viestad gir deg alle sine gode tips til planleggingen, slik at du kan kose deg med juleforberedelsene - uten stress. Dette er den perfekte boken også for deg som skal invitere til julefeiring for første gang.