Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2010 . - Bok . - 359 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Stjernekokken Jamie Oliver har i denne boka tatt turen til USA for å finne den genuine amerikanske maten. Han har blant annet vært innom New Orleans, New York, Los Angeles og Wyoming. 120 av oppskriftene han fant på reisen sin er tatt med i denne boka, frie for junk-food og super-size porsjoner. Oliver sier selv at Amerika var det ultimate stedet for å utforske ingredienser, kultur og tradisjoner.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.5973 OLI
Forlaget skriver om denne boka:

Amerika - et land fullt av kontraster. Jeg hadde som mål å utforske steder, ingredienser, matkulturer og tradisjoner. Jeg ville finne ut hva som var hjertet i amerikansk mattradisjon, finne den genuine amerikanske maten.

Det ble en fantastisk inspirerende reise. Jeg dro fra New York til New Orleans, fra energiske Los Angeles til Wyomings høye himmel, og jeg fant det jeg lette etter, nemlig den mest mangfoldige og velsmakende maten jeg noen gang har spist.

Her får du de 120 beste oppskriftene, og jeg viser deg hvordan du kjapt og enkelt kan legge en liten bit av Amerika på tallerkenen din. For en reise!

Fant 15 titler  Vis alle

Jamie's great italian escape


DVD utgitt 2010
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5945 JAM)
Bestill Husk denne

5 ingredienser : kjapp og enkel mat


av Jamie Oliver ([Jamie Oliver] ; matfoto: David Loftus ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.555 OLI)
Bestill Husk denne

5 ingredients : quick & easy food


av Jamie Oliver ([Jamie Oliver] ; food photography David Loftus ; portrait photography Paul Stewart & Jamie Oliver ; d)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.555 OLI)
Bestill Husk denne

Everyday super food


av Jamie Oliver
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 OLI)
Bestill Husk denne

Hjemme hos Jamie : det gode liv går kjøkkenveien


av Jamie Oliver (fotografier ved David Loftus ; oversettelse ved Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamie på 15 minutter


av Jamie Oliver ([Jamie Oliver ; norsk oversettelse og faglig gjennomgang: Ingrid Espelid Hovig])
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamie på 30 minutter


av Jamie Oliver (fotografier av David Loftus ; oversatt av Ingrid Espelid Hovig)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamies Amerika


av Jamie Oliver (fotografier og kollasjer ved David Loftus ; til norsk ved Irene Inman Tjørve)
Bok utgitt 2010
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5973 OLI)
Bestill Husk denne

Jamies helgemat


av Jamie Oliver (oversatt av Lisbeth Kristoffersen)
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamies supermat


av Jamie Oliver (oversatt av Lisbeth Kristoffersen)
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 OLI)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Jamies Amerika
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom