Stjernekokken Jamie Oliver har i denne boka tatt turen til USA for å finne den genuine amerikanske maten. Han har blant annet vært innom New Orleans, New York, Los Angeles og Wyoming. 120 av oppskriftene han fant på reisen sin er tatt med i denne boka, frie for junk-food og super-size porsjoner. Oliver sier selv at Amerika var det ultimate stedet for å utforske ingredienser, kultur og tradisjoner.
Amerika - et land fullt av kontraster. Jeg hadde som mål å utforske steder, ingredienser, matkulturer og tradisjoner. Jeg ville finne ut hva som var hjertet i amerikansk mattradisjon, finne den genuine amerikanske maten.
Det ble en fantastisk inspirerende reise. Jeg dro fra New York til New Orleans, fra energiske Los Angeles til Wyomings høye himmel, og jeg fant det jeg lette etter, nemlig den mest mangfoldige og velsmakende maten jeg noen gang har spist.
Her får du de 120 beste oppskriftene, og jeg viser deg hvordan du kjapt og enkelt kan legge en liten bit av Amerika på tallerkenen din. For en reise!