Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2018 . - Bok . - 317 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Kokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser. Jamie Oliver har igjen laget en bestselger av en kokebok og denne gangen er konseptet at fem ingredienser er alt du trenger for å lage et smaksrikt, mettende og næringsrikt måltid. I denne boken får Jamie virkelig vist frem sin imponerende sans for smakskombinasjoner og evnen til å komponere enkle og knallgode retter. Boken har 130 oppskrifter, delt inn etter viktigste ingrediens: for eksempel pasta, salat, egg, kylling, vegetar, fisk og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker. Hver rett i boken presenteres på en enkel og pedagogisk måte, med korte steg-for-steg-forklaringer og selvfølgelig et bilde av den fine ferdige retten. Selvforklarende genialt og enkelt. Fyll opp skafferiet med noen enkle basisråvarer. Velg oppskrift etter hva du har lyst på, og lag et topp måltid med bare fem ingredienser. Om forfatteren Jamie Oliver er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, 1 million bøker er trykket. Dette er hans 14 bok på norsk.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.555 OLI
Kokebok med lettlaget, sunn og velsmakende mat. Hver rett består av bare fem ingredienser. Jamie Oliver har laget 130 nye oppskrifter som bare inneholder fem ingredienser hver. Du får oppskrifter på salater, pasta, kylling og fisk, samt spennende tilberedningsmåter for grønnsaker, ris, nudler, okse-, svine- og lammekjøtt. I tillegg finner du et bonuskapittel med søtsaker. Jamie gir deg den grunnleggende kunnskapen. Her er det mye smak uten store anstrengelser, mange næringsrike valgmuligheter og ikke minst: Inspirasjon! Jamie Oliver er Storbritannias mestselgende kokebokforfatter gjennom tidene. Han er kokk, forfatter og en imponerende aktivist for et velsmakende og sunt kosthold for alle. Med boken 5 ingredienser er han igjen Storbritannias raskest selgende forfatter, og boken er allerede trykket i én million eksemplarer. 5 ingredienser er Jamie Olivers 14. bok på norsk.
Fant 15 titler  Vis alle

Jamie's great italian escape


DVD utgitt 2010
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5945 JAM)
Bestill Husk denne

5 ingredienser : kjapp og enkel mat


av Jamie Oliver ([Jamie Oliver] ; matfoto: David Loftus ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.555 OLI)
Bestill Husk denne

5 ingredients : quick & easy food


av Jamie Oliver ([Jamie Oliver] ; food photography David Loftus ; portrait photography Paul Stewart & Jamie Oliver ; d)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.555 OLI)
Bestill Husk denne

Everyday super food


av Jamie Oliver
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 OLI)
Bestill Husk denne

Hjemme hos Jamie : det gode liv går kjøkkenveien


av Jamie Oliver (fotografier ved David Loftus ; oversettelse ved Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamie på 15 minutter


av Jamie Oliver ([Jamie Oliver ; norsk oversettelse og faglig gjennomgang: Ingrid Espelid Hovig])
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamie på 30 minutter


av Jamie Oliver (fotografier av David Loftus ; oversatt av Ingrid Espelid Hovig)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamies Amerika


av Jamie Oliver (fotografier og kollasjer ved David Loftus ; til norsk ved Irene Inman Tjørve)
Bok utgitt 2010
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5973 OLI)
Bestill Husk denne

Jamies helgemat


av Jamie Oliver (oversatt av Lisbeth Kristoffersen)
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Jamies supermat


av Jamie Oliver (oversatt av Lisbeth Kristoffersen)
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.563 OLI)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om 5 ingredienser : kjapp og enkel
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom