Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 223 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
«Smak spansk» er en kombinert reise- og kokebok. Forfatterne har besøkt mange av de beste restaurantene og barene i Madrid og fått både oppskrifter og inspirasjon av kokkene. Boka inneholder 80 oppskrifter på velsmakende retter med tilhørende vinanbefalinger. Oppskriftene er tilpasset det norske kjøkkenet, og alle ingrediensene fås kjøpt i Norge. I tillegg inneholder boka reportasjer og intervjuer fra området samt tips til gode restauranter, barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje På hylla q 641.5946 BER
Bli med på matsafari til Madrids spennende kjøkken! Madrid er på kort tid blitt et av verdens ledende mat- og vinområde. Hvor enn du går, finner du fantastiske restauranter og tapasbarer, mange av dem etablert de seneste fem årene. «Smak spansk» er en reise- og kokebok i ett. Forfatter Jon Berg og restauratør Rodrigo Belda har besøkt noen av de beste restaurantene og barene i Madrid og omegn, og har fått oppskrifter fra kokkene. Du lærer å lage tradisjonelle og moderne retter av Madrids egne kokker. 80 oppskrifter på enkle og smakfulle retter med vinanbefalinger. Oppskriftene er tilpasset et norsk kjøkken, og alle ingrediensene kan fås kjøpt i Norge. Boka inneholder reportasjer og intervjuer, og tips til restauranter, barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. Her er også tips til utflukter fra Madrid, som verdensarvbyen Toledo.

Italia : en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia


av Jon Berg (i samarbeid med Trattoria Popolare / Kristian Lambrechts ; foto: Paul Paiewonsky og Gunhild Gursli)
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje q 641.5945 BER)
Bestill Husk denne

Nordsjøvegen : fra Stavanger til Hidra


av Jon Berg (fotografier [hovedsakelig] av Paul Paiewonsky)
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 1. etasje - Plassering: Lokalen 641.5948 BER)
Bestill Husk denne

Smak spansk : lær å lage tapas og andre spanske retter


av Jon Berg (Jon Berg og Rodrigo Belda ; foto: Paul Paiewonsky)
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje q 641.5946 BER)
Bestill Husk denne

Spania : en matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland


av Jarle Roheim Håkonsen (Jarle Roheim Håkonsen og Jon Berg ; foto: Paul Paiewonsky)
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5946 HÅK)
Bestill Husk denne

Den fleksible familiekokeboken


av Jo Pratt (fotografi av Malou Burger ; oversatt av Jon Berg og Dorthe Erichsen)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.5 PRA)
Bestill Husk denne

Den fleksible vegetarianer


av Jo Pratt (foto Susan Bell ; [oversatt av Dorthe Erichsen og Jon Berg])
Bok utgitt 2018
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje q 641.5636 PRA)
Bestill Husk denne

Tapas fra Italia : cicchetti : italienske småretter laget for å dele


av Lindy Wildsmith (Lindy Wildsmith & Valentina Sforza ; oversatt av Jon Berg)
Bok utgitt 2014
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.81 WIL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Smak spansk : lær å lage tapas
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom