Fyr opp! : 5 steg til å bli gatas grillkonge
Kristffer Tømmerbakke, Atle PettersenTømmerbakke, Kristoffer · Bok · Bokmål · utgitt [2024] · Kokebøker
Ikke ledig
ca 2 - 4 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001931362 *003NO OsBA *00520240315135401.0 *007ta *008240119s2024 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788234718304$cNkr 349.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)27118591(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0707985 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.5784$qNO-OsBA$223/nor/20240315 *090 $c641.5784$dTØM *1001#$aTømmerbakke, Kristoffer$d1983-$0(NO-TrBIB)8034910$4aut$811$81$_48922600 *240 $aFyr opp!$_48922700 *24510$aFyr opp!$b5 steg til å bli gatas grillkonge$cKristffer Tømmerbakke, Atle Pettersen *264 $a[Oslo]$bBonnier norsk forlag$c[2024] *300 #$a153 sider$billustrasjoner i farger *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *386 #$am$mKjønn$811 *500 #$aPå omslaget: ViGriller *520 #$a«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken! *650 7$aGrillretter$gutandørs matlaging$0(NO-OsBA)1139054$2bibbi$9nno$_48922800 *650 7$aGrillretter$gutendørs matlaging$0(NO-OsBA)1139054$2bibbi$9nob$_48922900 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_44347000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_44347100 *7001#$aPettersen, Atle$d1989-$0(NO-TrBIB)4045104$4aut$81$811$_48923000 *7001#$aTømmerbakke, Kristoffer$d1983-$0(NO-TrBIB)8034910$tFyr opp!$_48922600 *8521#$h641.5$iTØM *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/b036ce43-c507-49d4-8724-2c72b41ce34c/original.jpg$3Omslagsbilde *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/b036ce43-c507-49d4-8724-2c72b41ce34c/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aBarbeque$zGrillretter$9nor$_48923100 *950 0$aGrilling$zGrillretter$0utandørs matlaging$9nno$_48923200 *950 0$aGrilling$zGrillretter$0utendørs matlaging$9nob$_48923300 *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_46006600 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_46006800 ^