Pizzamani : perfekt pizza hjemme
René Munthe Eik ; foto: Tom HagaEik, René Munthe · Bok · Bokmål · utgitt 2022 · Kokebøker
Ledig
Finnøy bibliotek: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.8248 EIK)
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.8248 EIK)
Madla bibliotek, Voksenavdelingen: 0 av 1 ledig
(Plassering: Fagbøker)
Sølvberget, 3. etasje: 0 av 1 ledig (Plassering: Fagbøker)
Sølvberget, 3. etasje: 0 av 1 ledig (Plassering: Fagbøker)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001904663 *003NO OsBA *00520221107105203.0 *007ta *008221025s2022 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788284370637$cNkr 429.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)17604437(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0668054 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.8248$qNO-OsBA$223/nor *090 $bq$c641.8248$dEIK *1001#$aEik, René Munthe$d1971-$0(NO-TrBIB)1665642634679$4aut$811$81$_45898100 *240 $aPizzamani$_45898200 *24510$aPizzamani$bperfekt pizza hjemme$cRené Munthe Eik ; foto: Tom Haga *246 $aPizzamani$bperfekt pizza hjemme : napolitansk stil *250 $a1. utgave *264 $a[Stavanger]$bFrisk forlag$c2022 *300 #$a191 sider$billustrasjoner i farger *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *386 #$am$mKjønn$811 *520 #$aI Pizzamani deler René Munthe Eik sine aller beste oppskrifter, teknikker, tips og triks for at alle skal klare å lage ekte pizza av høy restaurantkvalitet. Etter fem år med prøving og feiling har han knekt pizzakoden, og i denne boken får du svar på alt. Napolitansk pizza blir stekt på høy temperatur på kort tid, som gir en ekstra tynn bunn, og luftige skorper. Med kvalitetstopping blir napolitansk pizza med rette ansett som verdens beste pizza. René er en ekte pizzaguru og selverklært pizzanerd, og hans lidenskap og sult for pizza har ingen ende. Kunnskapen er hentet direkte fra både mesterlige pizzabakere og produsenter av mel, tomater, oster og ovner for å kunne tilberede de aller beste pizzaene. Her får du svarene på hvordan du kan gjenskape et lite stykke Napoli hjemme på kjøkkenet eller i hagen. *650 7$aPizza$gmatlaging$0(NO-OsBA)1119095$9nno$2bibbi$_45898300 *650 7$aPizza$gmatlaging$0(NO-OsBA)1119095$9nob$2bibbi$_45898400 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_44347000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_44347100 *7001#$aEik, René Munthe$d1971-$0(NO-TrBIB)1665642634679$tPizzamani$_45898100 *7001#$aHaga, Tom$0(NO-TrBIB)2134241$4pht$81$_45898500 *8521#$h641.8$iEIK$kq *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/51e85226-c441-4b11-96ab-0d97f9ce3d4c/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/51e85226-c441-4b11-96ab-0d97f9ce3d4c/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *900 0$aMunthe Eik, René$9nor$zEik, René Munthe$_45898600 *950 0$aKokebok$9nor$zKokebøker$_35185300 *950 0$aMatoppskrifter$9nor$zKokebøker$_34485700 *950 0$aPizzaer$zPizza$_29771400 ^