Hamsunkokeboka
Inge FagerbakkFagerbakk, Inge · Bok · Bokmål · utgitt [2023] · Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (hylleplass: 641.59481 FAG)
Plassering: Fagbøker (hylleplass: 641.59481 FAG)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001916565 *003NO OsBA *00520230525140402.0 *007ta *008230414s2023 no e 0 0dnob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 #$a9788281045385$cNkr 399.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)20669942(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0683870 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *082 $a641.59481$qNO-OsBA$223/nor/20230525 *090 $c641.59481$dFAG *1001#$aFagerbakk, Inge$d1948-$0(NO-TrBIB)9051640$4aut$811$81$_47384100 *240 $aHamsunkokeboka$_47384200 *24510$aHamsunkokeboka$cInge Fagerbakk *264 $aStamsund$bOrkana$c[2023] *300 #$a253 sider$billustrasjoner *336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81 *386 #$am$mKjønn$811 *500 #$a1. utgave 2010 *520 #$aFra gjennombruddet med Sult (1890) og til og med På gjengrodde stier (1949) maules kopiøse mengder av både salt og søtt i Hamsuns forfatterskap. I tillegg drikkes det, alt fra hårvann til champagne - og det meste der i mellom. Hverken Hamsun eller romanfigurene han sympatiserer med, har noe til overs for utspekulert nymotens mat, som hermetikk og makaroni. Nei. Vi lever av korn, av fisk, av kjøtt. Og potet. I Hamsunkokeboka møter vi en mangfoldig forsamling fra Hamsuns litterære univers og deres mat og drikke. Her finner du også oppskrifter på retter som får deg til å kjenne deg hjemme. Selv om du er borte. Altså i ditt ess, som Hamsun sa det. Forfatteren Inge Fagerbakk spiser selv gjerne utspekulert mat, men foretrekker rødvin framfor champagne. For tiden skriver han videre, og livet lever. *60017$aHamsun, Knut$d1859-1952$0(NO-TrBIB)90052521$2bare$_31543500 *650 7$aMatlaging$zNoreg$0(NO-OsBA)1118394$2bibbi$9nno$_47384300 *650 7$aMatlaging$zNorge$0(NO-OsBA)1118394$2bibbi$9nob$_47384400 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nno$2ntsf$_44347000 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_44347100 *7001#$aFagerbakk, Inge$d1948-$0(NO-TrBIB)9051640$tHamsunkokeboka$_47384100 *8521#$h641.59481$iFAG *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/62f9c625-69b1-4842-9964-eb7aa8194cc0/original.jpg$3Omslagsbilde *856 #$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/62f9c625-69b1-4842-9964-eb7aa8194cc0/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_46006600 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_46006800 ^